Nieuwbouw

Zoekt u een professioneel en betrouwbaar bouwbedrijf voor uw nieuwbouwproject dan bent u bij bouwbedrijf G. de Jongh aan het juiste adres. Bouwbedrijf G. de Jongh is een lokaal verankerd bouwbedrijf. Kenmerkend zijn onze korte lijnen met de klant. Van ontwerp tot realisatie u heeft 1 aanspreekpunt wat door onze klanten als erg plezierig wordt ervaren.

Onze ervaring

Onze ervaring in combinatie met de specifieke vakkennis staat garant voor een passende oplossing geheel naar wens van de klant. Uitwerken van uw eigen idee, of meedenken en ontzorgen in het ontwerpproces. Van vergunningaanvraag tot tekening naar realisatie, alles is mogelijk en wij regelen het graag voor u.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie over een nieuwbouwwoning of wilt u geheel vrijblijvend gebruik maken van onze kennis en ervaring tijdens een informatiegesprek? Neem contact met ons op en wij zijn u graag van dienst.

Bouwbedrijf De Jongh

Een heldere planning, indien gewenst volledig ontzorgen, of juist in coproductie, alles is bespreekbaar. Maatwerk, dat is hetgeen wij realiseren, voor elke klant, oog voor budget, heldere planning, korte lijnen, goede communicatie en heel veel enthousiasme zodat elke opdracht eindigt in een kwalitatief uitstekend en prachtig resultaat.We hebben de afgelopen jaren een mooi team kunnen formeren met medewerkers met dezelfde kernwaarden. Hierdoor kunnen wij elke klus aan van klein tot groot met behoud van onze kwaliteit.

We denken mee, zijn flexibel en werken door waar anderen stoppen.

Bekijk hier onze nieuwbouw voorbeelden