Referenties

Dakkapellen

Bouwbedrijf G.de Jongh heeft in de loop der jaren ruime ervaring opgedaan met het vervaardigen en plaatsen van dakkapellen. Een dakkapel vervaardigen wij in eigen werkplaats en kan binnen enkele dagen geplaatst worden, informeer naar onze mogelijkheden.

Veranda’s

In Nederland kunnen we helaas niet zo vaak buiten zitten als we zouden willen, terwijl we de tuin juist meer als verlengstuk van het huis en de woonkamer zijn gaan zien. Een veranda is voor steeds meer mensen de oplossing om het gehele jaar door een plek buiten te hebben, de ideale overbrugging tussen binnen en buiten., Een veranda van bouwbedrijf G. de Jongh is maatwerk en is zo ontworpen dat deze geheel in stijl is met uw woning

Badkamers

We hebben een intensive samenwerking met diverse badkamerleveranciers voor zowel levering als ontwerp. Een badkamer op maat tegen elk gewenst budget. Wij ontzorgen van afspraak tot oplevering. Wij zorgen voor een strakke planning die rust en zekerheid geeft waardoor het ongemak tot een minimum beperkt wordt.

Renovatie

Van kleine woningrenovaties tot een grote interne bedrijfsverbouwingen en revitalisatie van bedrijfspanden. Wij verzorgen met een team van professionals altijd voor een kwalitatief uitstekend en prachtig resultaat .


Altijd netjes op tijd

Mond op mond reclame, veel tevreden geluiden gehoord. De onderaannemer en leverancier van tegels en sanitair zijn goed bevallen. We zijn goed geholpen bij de productkeuze en het ontwerp. Professionele onderaannemers, altijd netjes op tijd. We zijn dan overdag ook gewoon gaan werken. Gertie is pro-actief en denkt en regelt mee. De doorlooptijd, is zeker met een badkamer, heel belangrijk. Via mail en telefoon is iedereen goed te bereiken en krijg je snel een reactie terug. Gertie is gestructureerd, kan goed plannen en vertrouwd

Familie Bouwens
Raamsdonksveer
Badkamer renovatie

Betrouwbaar, serieus & stipt

Bouwbedrijf de Jongh heeft goed meegedacht om binnen het beschikbare budget en binnen onze ideeën tot een betaalbaar plan te komen. Gertie is betrouwbaar, serieus en stipt. We zijn overdag gewoon gaan werken, voelde goed om de sleutel achter te laten. Om tot deze plannen te komen hebben we vooraf een aantal gesprekken gevoerd, de uitvoering liep, omdat alles helder was, goed. Geïnteresseerden mogen altijd komen kijken.

familie van der Pluijm
Raamsdonksveer
Veranda

De kwaliteit van het geleverde werk was goed

In onze straat was het bouwbord van Bouwbedrijf G. de Jongh al vaker te vinden, dus via mond op mond reclame zijn we bij bouwbedrijf G. de Jongh uitgekomen en hebben zij mee mogen rekenen in de offerteaanvraag. Het was fijn werken met Gertie maar ook met de onderaannemers, stuk voor stuk nette vaklui die weten wat ze moeten leveren. De kwaliteit van het geleverde werk was goed. Van de aannemers die een offerte hebben uitgebracht kwam dit bedrijf het meest degelijk over, de offerte was duidelijk, gevoel betrouwbaar en altijd stipt op tijd. Prijs kwaliteit verhouding was goed.

De planning is precies nagekomen, daar is geen dag van afgeweken. Kortom, we zijn zeer tevreden.

Familie Reijnders
Raamsdonksveer
Grote aanbouw met duivenvanger erop. (glazen opbouw)

Offerte was duidelijk en de prijs binnen ons budget

Middels mond op mond reclame zijn we bij bouwbedrijf G. de Jongh uitgekomen. Wat ons opviel wat de tijd die er voor ons is genomen, de offerte was duidelijk en de prijs binnen ons budget. Als je met zo’n groot project bezig bent dan wil je de wensen wel eens aanpassen. Dat was, zowel in de voorbereiding als tijdens de uitvoering, mogelijk. Vooraf hebben we een dag – tot dag planning ontvangen en deze klopte precies, dat maakte het voor ons ook mogelijk om andere afspraken in te plannen. Er blijft niets liggen en er komt altijd snel een reactie op telefoontjes en mail. Mocht iemand een bouwwerk overwegen? Dan mogen ze zeker bij ons komen kijken!

Familie Weegenaar
Raamsdonksveer
Grote aanbouw en interne verbouwing